":Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul" (Efeseni 4:25 )

Alexis Carrel: “Atenţia umanităţii trebuie să treacă de la maşini şi lumea fizică la corpul şi spiritul omenesc, la acele procese fiziologice şi spirituale, fără de care maşinile şi Universul lui Newton şi al lui Einstein nu ar exista.”



MILIOANE DE OAMENI ASTEAPTA SA VINA ISUS

MILIOANE DE OAMENI ASTEAPTA SA VINA ISUS

Haide-ti crestini azi cu totii în jur sã privim
Care e timpul si locul în care trãim;
Orisiunde privim azi întâlnim semne vii,
Toate ne spun cã Isus va veni.

Milioane de oameni asteaptã sã vinã Isus,
Acel ce prin cruce în lume viata-adus;
Ca si un Rege, cu slavã pe nori va veni,
Cum ne-a promis, Isus din nou va veni

Astãzi în tãri cari` de loc nu vorbeau de Isus
Pe strãzi, în parcuri, în scoli credinta-ajuns;
Suntem acum în preajma anului douã mii,
Toate ne spun cã Isus din nou va veni.

Chiar si pãcatul în lume la culme-a ajuns,
Cei depravati în locuri de frunte-au pãtruns;
Ca pe vremea lui Lot, pãmântu-i robit de cel rãu,
E-aproape sã vinã pe nori al nost` Dumnezeu.















Frumoasa cantare crestina...imi umple sufletul de bucurie..dar totusi sunt tentata din ce in ce mai des sa scriu despre religie, si cunoastere, despre importanta  credintei in evolutia umana.
Milioane de oameni asteapta sa vina Issus...si eu ma numar printre ei...si poate multi dintr-e noi chiar daca nu recunosc public.
 Dar speranta salvari vine dinauntru fiecaruia, Pt ca acolo locuieste Isus, in sufletele noastre.
Ne inchinam cu fata la cer datorita conexiei cu Sursa Divina, sau cu Sursa Energiei Divine , cea care se gaseste in fiece lucru viu, si nu numai...
Aceste cateva randuri se vor a fi un comentariu literar stintifico-fantastic al versurilor minunate...ca orice cantec si acesta este un mesaj....
Daca ar fi cantat in fiecare duminica la biserici, pus pe statii cu amplificare de sunet, ar fi o placere sa te duci la biserica in orice dimineata, Incearca sa intelegi ca Isus prin Crucea Lui , pe care si-a dat viata, el nu a adus viata pe pamant, misiunea lui Issus a fost sa aduca Cunoasterea!!!

Dar sa incepem cu prima strofa: Oameni buni priviti in jurul vostru si bucurativa ca v-ati nascut in tara asta, in timpurile astea ....
Noi suntem cei ce vom vedea istoria cum se asterne in noua ERA a pacii si iubirii.Ne-am nascut romani, sa fim fericiti ca nu suntem somalezi.
 In ultimi ani apar peste tot in lume oameni cu puteri, cu capacitati cu noi abilitati, tehnologia a atins cele mai inimaginabile cote...matematica , fizica cuantica, bio-chimia...medicina chiar...clonam deja, creem viata noi oameni care suntem la randul nostru creatii Divine!!! Toate acestea sunt SEMNE VI, ca ISUS A VENIT DEJA....




Isus este deja in sufletele a mii de musulmani crestinati,oamenii au incetatat sa se mai razboiasca pe motive religioase, fiecare il simte mai aproape pe DUMNEZEUL Lui, si milioane de oameni il asteapta sa vina...
In tara noastra acum douazeci ani era interzis membrilor de partid sa faca nunta, sa merga la biserica, si iata astazi se preda in scoli rerigia...singurele cursuri unde se vorbeste despre iubire.
Dar isus a venit si ne-a adus Cunoasterea cu 2000 ani in urma, cand omul inevoluat din acele timpuri nu a putut accepta asta si-a ales sa il omoare  crezand ca va fi uitat...Dar Isus ne-a aratat ca suntem nemuritori, si S-a intrupat a treia zi dupa moarte tocmai sa il tinem minte...


ISUS A PROMIS CA DACA VOM BATE, NI SE VA DESCHIDE,
DACA-L VOM CHEMA EL VA VENI.
DACA AVEM OCHI IL VOM VEDEA,
 SI DACA AVEM URECHI IL VOM AUZI

Am intrat in noua era deja in preajma anului doua mii.Daca il astepti si tu pe Isus deschide mintea pe care o ai...si lasa sa curga prin ea toate informatia stocata, pietrificata , caci oricum iti deserveste.
 Simte bucuria renasteri lui Isus in sufletul tau..
.Da Isus va veni, prin tine, prin mine, prin toti cei ce suntem parti ale aceluias intreg .
NOI TOTI suntem Isus, dar numai impreuna, UNICITATEA. Caci DUMNEZEU UNU ESTE si traieste prin noi...


Despre pacatele lumii am sa vorbesc in imagini; si ei sunt tot parti ale aceluias intreg, nu exista bun si rau, doar cunoastere si nestiinta(necunoastere).
























ascultati melodia...vibratia ei va va deschide inimile!
http://www.youtube.com/watch?v=M8Wwa5q8uaA&t=11s


http://www.youtube.com/watch?v=M8Wwa5q8uaA&t=11s

Dar Issus a aratat prin moarte lui ca-i iarta si ii iubeste pe cei ce l-au ucis in cele mai cumplite chinuri. Si noi ne putem ierta intre noi.??
Ii iertam mereu  pe cei ce ne ranesc, pt ca-s prosti, traiesc in nestiinta. Nu au cunoasterea activata! Cand iti ranesti aproapele il ranesti pe Isus!  Cand iti iubesti aproapele il iubesti pe Isus.
Pana si in cantarile religioase gasim mesaje ca suntem manipulati...S-a trezit si crestinismul din somn.In ultima strofa este un strigat ce vrea sa ridice cortina conspiratiei mondiale....toti oamenii acestei planete sunt condusi catre sclavagismul spiritual!!!!!
MUMCA, MUNCA, MUNCA orice fel de stres care sa te puna sa gandesti in loc sa simti!!!
Sistemul Suveran al planetei Mama,  te tine ocupat cu ganduri negre si lacrimi ca sa uiti cine esti????
Dar nu putem fi despartiti asa usor de planeta mama cum un fat nu poate fi despartit de placenta.
Pregatirea de travaliu a inceput in jurul anului doua mii. planeta ne va naste curand!!!
Asemenea unui fat cand mama sa il naste in durerile facerii, depune si el eforturi duble sa iasa la lumina...tot astfel trebuie si noi sa VREM  sa ne nastem!!!

Traim in robie ca pe vremea lui Lot....
Deci.....Desteapta-te ROMANE DIN SOMNUL CEL DE PIERZANIE!!!!!










Isus bate la usa sufletului tau, dar din interior...asculta-ti chemarea macar 5 min dimineata la trezire, si tot restul zilei vei fi fericit ca existi in aceste timpuri...si increderea iti va darui tot ce ai nevoie.... pregatirea pt sf sarbatoare a Craciunului!