":Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul" (Efeseni 4:25 )

Alexis Carrel: “Atenţia umanităţii trebuie să treacă de la maşini şi lumea fizică la corpul şi spiritul omenesc, la acele procese fiziologice şi spirituale, fără de care maşinile şi Universul lui Newton şi al lui Einstein nu ar exista.”



SCRISOARE CATRE DUMNEZEU


...Invata sa-ti controlezi emotiile ca sa te poti juca cu ele, si efectele lor.
Dar pt asta trebuie sa preiei controlul asupra creierului tau...
atata vreme cat te vei lasa AUTO-manipulat , vei fi usor de manipulat de catre orice persoana care are cunoastere si interes.
Doar iti arat, te previn....Pana la Trinity....sunt multe milioane de femei rele. intunecate!!!
Asa ca Iubirea sufletului meu....Armonia mea...Nebunia mea.....AI GRIJA CE ITI DORESTI!!!
EU IMI DORESC SA ITI DORESTI SA MA PASTREZI....
Dar cred ca deja iti doresti asta...acum doar cauti motive justificate...plm..DE CE-uri....
Dragoste!!!!!!! Bucurie!!!!!
Te strig...
Fericirea are chipul tau....si tu ai chipul lui Iissus... Dar si El a fost om....a iubit, a trait, a avut copii si adepti inaintea tuturor imparatilor din lume...De ce?
Pai era un creieros smecher pt timpurile acelea...si a folosit la maxim tot ceea ce a avut pana la o anumita varsta cand a sosit timpul a schimbat frecventa...pana atunci fusese un luptator politic, genul revolutionar....
In fine cred ca sti istoria religiei..Daca nu citeste-o...e o poveste mai putin mincinoasa..)))
Deci, mai Doamne.....
 Daca Te-ai intrupat in mandrul OM, barbatul perfect, numai Tu sti cu ce Plan Divin....si eu oaia Ta defecta si umila Iti servesc la infaptuirea Lui,atunci lasa-ma Doamne sa Te Slavesc, sa Te Iubesc, sa Te Servesc, cu tot ceea ce sunt....Mama Ta, Sora TA,Fica si Bunica Ta...Sunt FEMEIA TA DOAMNE!!!!

- FA DRAGOSTE CU MINE!!!
Si-apoi de obosit devi, ramai ACASA Doamne, ramai...
Ramai in mine Doamne, odihna -i armonie, si pacea vei gasi pe-altarul diminetilor etern insorite...
Numai Tu esti cel ce poate sa decida pe care din usile deschise in fata, o Vei lua....
Oricare ar fi accea eu te voi urma....IN ETERNITATE!!
Iti multumesc pt tot ceea ce ai facut posibil si pt ceea ce vei continua sa faci posibil in viata mea pe aceasta planeta minunata.Iti multumesc ca ma vezi si ai permis sa Te Vad.
- Cand vei dori sa te opui unei conexi, sau cand simti ca iti iese sufletul, dar nu pe gura, asa ca te sfarsesti, sau dimpotriva ca ceva te umple...secretul fizici Trinity;...puneti in dreptul shakrei inimi, acolo unde iti simti sufletul cel mai vulnerabil, locul in care te doare cand oftezi...puneti o cat mai mare oglinda, sai o folie de aluminiu...doar asa mai poti supravietui in multime dupa luminare si transparenta...curand ramai fara aparare si te defectezi, ori adormi AUTOINDUS-pt protectia ta, pana la o anumita data, ori pur si simplu poti sa iti doresti sa inchei misiunea si sa pleci.

Daca mergi pe strada cu sufletul deschis te conectezi cu mai mult de jumatate din persoane....mai ales in Spania....iubesc poporul acela...dar le simti si durerea si bucuria...foamea ,setea de iubire...nu ai sa te mai poti stapani sa daruiesti celor care striga.....ai sa daruiesti toata fiinta ta fara sa astepti nimik in schimb...si ai sa te si bucuri ca faci asta...
Tine-ti intunericul la indemana...Lumina sa-ti fie Calea, dar nu sti cand ai nevoie de o arma, vin razboaie mari, te vei proteja imbracandu-te in mantia NEAGRA, si te vei face temut in fata propriilor demoni , ai mentalului tau infatuat bolnav de ignoranta....iar apoi cand vei detine controlul vei fi gata sa te lupti pt misiunea ta.Cu demoni Umani, reali.
Nu stiu de la ce nivel esti ca si evolutie spirituala, dar stiu cat de importanta sunt eu...si daca traseul nostru s-a intersectat este cu un scop, parte din plan. Ceea ce inseamna ca esti mult mai sus de nivelul 7D. Deci extra-premi-unico- importancia!!!!!!
Esti prima persoana din univers care imi raspunde la o chemare facuta sufletelor pereche, intr-o stare de meditatie, cea mai profunda, dupa ani de experiente de meditatie transcedentala,esti cea mai frumoasa minune din intreaga mea creatie, si iti multumesc ca ai aceptat sa devi CoCreator al realitati mele.Fac eforturi mari sa nu ma amestec in creierul tau...nu vreau sa stiu ce urmeaza...dar lesin de nerabdare, de curiozitate...Am si eu temeri, este posibil sa ma defectezi si sa imi creezi complexe...nu sunt perfecta...si eu sunt vulnerabila...permite-mi sa am rezerve...scuturi...tocmai mi-am luat teapa vietii mele...dupa trezire...nu este usor crede-ma...alta sufla si in capul p--- daca era in locul meu...eu am cunoastere tu deti capacitati..iti daruiesc toata cunoasterea mea, dar imi rezerv dreptul de a o folosi in scopul meu personal, caci conez pt salvarea umanitati,EU PRIMA!!!!! Suntem indivizi unici(vezi amprenta)

Cred in intalnirile Karmice, totul are un scop, cauza si efect...tot fizica

Esti dovada vie ca sufletele pereche se pot conecta intre ele independent de matricea mentalului lor ca si oameni si personalitatile lor. Asa ca nimik si nimeni nu i-a decizii in locul nostru,si nu ne poate manipula.mi-ar placea sa traiesc in spania doar ca sa cresc plante legal...nu ca aici...cu ce riscuri...Dar Romania este tara mea, si consider ca este un teritoriu Sacru, sunt o iubitoare de tot...dar de Romania sunt nebuna....imi iubesc Tara ca pe Mama.am traversat oceane, mari, continente.....m-a atras Spania prin complexitatera simplitatii...in japonia am invatat sensul si interpreterea Umilintei. umilinta este o calitate!!
Primul film care a umblat in capul meu la domeniul religie, a fost AVOCATUL DIAVOLULUI...un citat: "vanity- my favorit sin"a spus diavolul in film...mi pecado favorito de la vanidad...

ACCEPTA INTUNERICUL SI BUCURATE DE LUMINA!!!
ITI DORESC INTELEPCIUNEA DE A PRIMI CUNOASTEREA!!!
ITI DARUIESC ENERGIA VIE , A VIETII CARE SUNT...TU TRANSFORM-O IN IUBIRE!!

A ta pentru eternitate Trinity...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Impresionant ..miaw.:X:X:X margo

Anonim spunea...

am impresia ca ni s-au intersectat drumurile ....

Infinity spunea...

bine ar fi ca TOATE DRUMURILE SA DUCA LA ROMA!!!

de multa vreme astept un anonim...
Namaste!

Anonim spunea...

Mihalache Eugenia spunea:
In ciuda tuturor erorilor de sistem, credinta este restartul tuturor dorintelor ce isi asteapta rabdatoare implinirea!