":Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul" (Efeseni 4:25 )

Alexis Carrel: “Atenţia umanităţii trebuie să treacă de la maşini şi lumea fizică la corpul şi spiritul omenesc, la acele procese fiziologice şi spirituale, fără de care maşinile şi Universul lui Newton şi al lui Einstein nu ar exista.”AMON-RA, Zeu Universal
Dupa secole de istorie, Egiptul, tara faraonilor si a marilor piramide, locasul unei vechi civilizatii nu inceteaza sa uimeasca si sa fascineze.
   Locul unde soarele pare ca se uneste cu nisipul musteste de o cultura spirituala sclipitoare, invidiata de mai toate popoarele lumii...
 Si pe buna dreptate caci aici gasim manifestari diverse ale artei egiptene: temple, statui, mumii, piramide, un fenomen religios puternic.
Vechii egipteni credeau cu ardoare in zeitatile lor, in nemurirea sufletului si in viata de apoi. Horoscopul egiptean tine cont de aceste zeitati, fiecare zodie a horoscopului simbolizand un anumit zeu.  Fiecare persoana, in functie de perioada in care s-a nascut, se afla sub patronajul unei zeitati.     Iata care sunt aceste zodii si trasaturile de caracter care le sunt asociate:Ra, Mut, Geb, Osiris, Isis, Thoth, Horus, Anubis, Seth, Bastet, Sekhmett,Nilul,

Personalitatea in functie de zodiacul egiptean
Zodia Ra in Zodiacul Egiptean

Temperamentul focos al acestei zodii cere multa mobilizare si spirit combativ.
  Aflate sub tutela zeului Amon-Ra, aceste personalitati sunt temperamentale, angajandu-se in tot ceea ce le face placere.
 Pentru ca vor sa simta caldura focului, trebuie cucerite furtunos.

    Vor alege intotdeauna in viata calea cea mai grea pentru ca adora provocarile.
 Nicioadata nu se vor multumi cu prea putin.

Exigentele pe care le au fata de ele insele sunt insa foarte mari si vor avea de suferit din aceasta cauza.
Feriti-va sa va jucati cu o persoana nascuta sub acest semn.
   Cei nascuti sub acest semn sunt generosi si stiu sa-si indrepte pasii catre cele mai mari oportunitati.
Riscati sa va jucati cu focul insusi
 Daca v-ati nascut sub acest semn veti beneficia de multa vigilenta, lucru care are menirea sa-i linisteasca pe ceilalti si ii inspira sa dea ce au mai bun.
   A fi nascut sub semnul lui Amon-Ra, acest zeu universal, este in acelasi timp o binecuvantare si totodata o provocare.


Drumul vietii nu va fi niciodata mediocru sau superficial. Spiritul este marcat de profunzimea cautarilor, a meditatiilor si atunci cand veti simti ca experienta sau provocarea nu se ridica la cele mai inalte nivele, veti fi dezamagit de dvs. insiva.

Zodia Ra, cuprinde trei etape de date
 8 - 21 Ianuarie,
1 - 11 Februarie,
18 - 26 Noiembrie


sursa: Zodiac24

Niciun comentariu: