":Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul" (Efeseni 4:25 )

Alexis Carrel: “Atenţia umanităţii trebuie să treacă de la maşini şi lumea fizică la corpul şi spiritul omenesc, la acele procese fiziologice şi spirituale, fără de care maşinile şi Universul lui Newton şi al lui Einstein nu ar exista.”



VARSATOR-Zodia mea. Impliniri karmice trecute


UN FEL DE HOROSCOP- varsator 2010
 
Este posibil ca in 2010 Varsatorii sa faca o schimbare de calitate in viata lor afectiva. Ei pot intalni persoane minunate sau sa reconsidere vechi relatii, transformandu-le fie in prietenii de lunga durata, fie in bucurii discrete ale inimii. Nonconformisiti si liberi, Varsatorii vor descoperi in relatiile amoroase atat bucuria de a impartasi noi cunoasteri cat si aspiratia de a trai la unison cu persoana iubita experiente elevate, spirituale.Primul an in care spiritualitatea in viata varsatorilor ocupa poate chiar primul loc pe lista prioritatilor.Temerile sunt inlocuite pe parcurs, cu mult curaj...aproape de ceea ce poti numi cateodata inconstienta.caci dragostea este mai mult decat oarba pentru acesti nativi. Vor simti arpi deasupra lor ca o cupola de protectie Divina.
 
Dar daca traseul unui nativ varsator, se intersecteaza cu un nativ imprevizibil cum este scorpionul, atunci acesta din urma se potate bucura de privilegiu de-a avea alaturi, un mic magician. 
 
 
Nici dragostea Scorpionilor nu este scutita de "miscare" in 2010. Iubirile pot fi imprevizibile, originale, non-conformiste, facand sa cada si ultimul bastion al conservatorismului si fixitatii proverbiale pentru Scorpioni. Pentru ca ei urmeaza sa experiementeze efervescenta afectiva, libertatea relationala.Vor incepe prin a crede in instinctele lor profunde la un alt nivel..se vor lasa purtati de dorinta de Iubire Absoluta, Universala, si vor sfarsi despovarandu-se pentru totdeauna de gelozie, posesivitate, tendinte dominatoare. Pentru Scorpionii inca retrograzi, inerti sau chiar ignoranti, banii si dragostea isi vor da mana sa le creeze situatii-limita, anume ca ei sa se inscrie in valul profund transformator la nivel planetar.Scorpionul este atat de gelos si de posesiv, incat varsatorul nu-l poate suferi. Varsatorul poate duce pe scorpion la sadism,cu toata bucuria de al provoca in razboiul mintilor, si totul se rezuma la Controlul Scorpionului si dorinta nestavilita a varsatorului de liberate.Daca intre acesti nativi nu se instaureaza o relatie de comuna acceptare,a increderii si prieteniei, a necesitati de celalalt pe drumul vietii sale,daca un parteneriat are ca baza doar atractia magnetica senzuala.....acest cuplu nu va supravietui.Contraindicata casatoria.
In 2010 noua dimensiune existentiala se poate dovedi deci o adevarata terapie pt nativi scorpioni,obositi in luptele lor strategice cu presupusi rivali. Cu o alta stare interioara, cu un alt suflu, nativii Scorpion pot fi in 2010, asemeni nativilor Rac, "sanatosii anului". Trecerea la un alt mod de viata - mai relaxat, mai destins - le poate genera entuziasm, bucurie, curiozitate si un apetit erotic crescut. Scorpionii au nevoie doar de un somn sanatos pentru a fi in forma, de-a lungul intregului an 2010, care poate fi, intr-un fel, anul vietii lor. VOR CUNOASTE GUSTUL SI CULOAREA IUBIRII> Deci favorizati vor fi cei cu un varsator aliat.
Si iata acum 12 motive pentru zodia scorpion sa simti ca te imbraca fix ca o manusa!                                 
1. Nu ai frica.
  2. Oh, atat de misterios.

3. Vrei ceea ce alti nu pot avea.
4. Motto-ul tau: Lasa-ma in pace !
5. Un ganditor atat de profund.
6. Esti un spirit fara granite.
7. Ai o limba cam ascutita.
8. Oare iti dai seama cat de rebel esti???
9. Cercetezi vietile altora cu ochi critici, traind ca si cum ar fi destinul tau..
10. Acorzi o mare insemnatate bunului simt.
11.Esti toteauna personajul care modifica actiunea piesei.
12. Open mind: Sa pierzi cu eleganta poate fi o victorie importanta.

Varsatorul
Horoscop romanesc ianuarie -luna Tapului.


Cine se va naste sub aceasta zodie va fi dulce la vorbã, lungãret la obraz si rumen. Frumos la cãutãturã, muncitor, viclean, lacom, gânditor, tãcut, iubitor de avutie, mânios, sãrãcãcios, foarte pãzitor de tainã. Cãutãtura lui îndreptatã tot la pãmânt, nasul lat si cãrnos, tare în genunchi dar lesne se îmbolnãveste. Semn va avea în piept sau într-un genunchi sau în obraz, va fi înalt, la vorbã multe va fãgãdui si putin va da. Nãscocitor de pricini, mâhnit la fatã, când va gândi ceva va uita lesne. ... Plecat la griji si la jurãminte neînfricosat, nepãsãtor, de pedepse fricos, nu asa bun la negustorii dupã cum vrea sã se arate, fãtarnic si îndemânatic la fapte rele.

Horoscop romanesc februarie -  Luna Udatorului.

Cine se va naste în aceasta lunã este minunat la obraz, vorbitor si binepovãtuitor. Va fi slab la sânge, blând la vorbã, la trup drept, dar una va vorbi si alta va face. Va fi cuminte, smerit, milostiv, credincios, gânditor la lucruri mati si norocos. Îi va rãmâne mare mostenire de la rudenii. Frumos la trup, cu niste vine iesite în fatã, blând, cu mintea înaltã si bun chivernisitor.Copilul de parte bãrbateascã va fi iubitor de învãtãturi, când se gândeste la ceva se uitã melancolic. Se va însura tânãr, dupa 30 de ani va petrece viatã mai bunã si fericitã.Copilã de se va naste sub acest semn, va fi veselã. Trebuie sã se fereascã de apã, de bãrbatul cel dintâi se va lipsi si va muri de o fiarã cu patru picioare. Sã se pãzeasca de fiare sãlbatice si de ape adanci.

VARSATORUL- Vulturul in zodiacul hindus
Zodia Vultur - 21 - 30 ianuarie

Vulturul este, din toate punctele de vedere, un individ superior. Are fortã în actiune, nivel intelectual de exceptie, tãrie de caracter, constiinta clarã a propriei valori. Nobletea sa nu poate fi pusã niciodatã la îndoialã.

12 motive pentru care ne afam in  zodia varsator:
 
1. Rareori incerci sa faci ceva la care stii ca nu te pricepi.

2. Motto-ul tau: Informatia inseamna Putere.
3. Atat de independent.
4. Imprevizibil total.
5. Fascinat de tot ce il inconjoara.
6. Dornic sa salveze lumea.
7. Nu ii pa sa ceea ce cred ceilalti.  
8. Pastreaza optiunile deschise.
9. Un nonconformist notoriu.
10. Individualist in alegerile pe care le faci.
11. Iti plac delicatesele neobisnuite.
12. Open mind: Lumea necunoscutului trebuie intotdeauna respectata.



12 motive pentru zodia rac:
 
1. Exerciti o atractie mistica.

2. Nu poti ascunde ceea ce gandesti.
3. Iti place sa stai acasa.
4. Adori mancarea buna (sanatoasa).
5. Consideri ca ti se ranesc cu usurinta sentimentele.
6. Motto-ul tau: Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta.
7. Te comporti ca o closca cu puii ei.
8. Te gandesti ca esti intr-o continua distractie.
9. Iti place sa ii indestulezi pe oameni, sa-i hranesti.
10. Lasa-ma sa-ti plang pe umar !
11. Nimeni nu iti poate impune o idee sau o atitudine.
12. Open mind: Si a trai este un act de creatie.

Niciun comentariu: