":Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul" (Efeseni 4:25 )

Alexis Carrel: “Atenţia umanităţii trebuie să treacă de la maşini şi lumea fizică la corpul şi spiritul omenesc, la acele procese fiziologice şi spirituale, fără de care maşinile şi Universul lui Newton şi al lui Einstein nu ar exista.”



LEGEA IUBIRII- JASMUHEEN








LEGEA IUBIRII este un manual extins, ce cuprinde meditatii puternice care ne ajuta sa ne transformam viata si care ofera, in detaliu, vechile tehnici ale Maestrilor Taoisti pentru atingerea nemuririi, impreuna cu instrumente ale Stiintei Viitorului, a Mecanicii Matricei Interdimensionale - stiinta ce face parte din Programul lui Jasmuheen pentru eliberarea oamenilor de limitari autoimpuse.















Aceasta cercetare ofera eliberarea de imbatranire, de boli, de ingurgitarea de hrana sau lichide, pe masura ce invatam cum sa ne cream un bio-sistem care sa ne sustina, ca si libertatea de a ne exprima natura noastra Divina, cu toate darurile sale minunate – inclusiv metode testate pentru a determina nivelul de pregatire la care ne aflam pentru a obtine o asemenea libertate.










Dorinta de a ne elibera de limitarile umane este, pe zi ce trece, din ce in ce mai puternica in noi toti, determinata de o dorinta launtrica de a trai in adevar, iubire si armonie. Oare exista o Lege a Iubirii care sa ne permita sa cunoastem adevarata libertate? Oare cautatorii de miracole o vor gasi si vor deveni FACATORI DE MIRACOLE? Oare exista MODELE de FACATORI DE MIRACOLE care sa poata fi folosite de fiecare dintre noi, pentru a transforma lumea noastra intr-o lume a fericirii si armoniei pentru toti oamenii?



Raspunsul este, DA.







 
Iata ce spune autoarea:


Unii ar putea considera ca experimentarea si detinerea puterii miraculoase se limiteaza celor putini alesi, ca numai anumiti indivizi preselectati se pot ridica deasupra status quo-ului si pot demonstra libertatea ce provine din trairea Legii Iubirii. Aceasta este, in sine, o credinta destinata sa mentina limitarea – deoarece unicul lucru de care suntem limitati este mintea noastra.


Unii oameni ar putea spune ca ceea ce propun eu in acest jurnal este ceva imposibil sau miraculos. Unii ar putea sustine ca totul sfideaza legile naturii, insa acest lucru este exact ceea ce fac miracolele – ele sunt evenimente ce functioneaza dincolo de legile noastre stiintifice cunoscute. Ceea ce noi am uitat, este ca legile naturii si legile stiintei sunt conduse de Legea Iubirii
Jasmuheen locuieste in Australa si, de 12 ani, se hraneste numai cu prana – cu lumina. Ea nu propovaduieste acest gen de hrana, dar in cartile sale arata modalitatea prin care un organism poate fi hranit numai cu lumina, explicand tehnicile pe care ea, si altii ca ea, le aplica. A scris 18 carti, este lector international, cercetatoare in domeniul nutritiei pranice si fondatoarea Self Empowerment Academy.

In Editura FOR YOU au aparut cartile A trai cu Lumina, In Rezonanta si Hrana Zeilor urmand sa fie publicate si alte carti ale acestei autoare.


     acest articol este preluat de pe site bodyalchemist.ro - de unde puteti achizitiona cartea : Legea Iubirii

Niciun comentariu: