":Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul" (Efeseni 4:25 )

Alexis Carrel: “Atenţia umanităţii trebuie să treacă de la maşini şi lumea fizică la corpul şi spiritul omenesc, la acele procese fiziologice şi spirituale, fără de care maşinile şi Universul lui Newton şi al lui Einstein nu ar exista.”








Prin Iubire ne Desavarsim!!

Dragostea este o stare, nu un sentiment...
Dragostea NU este EXPLOZIA electro-bio-chimico-fizica , la nivel cerebral, numita "orgasm" !!!
Abea daca indraznim sa atingem un bebelus...Este mirific numai sa-l privim.
Generam Iubire PURA instantaneu...ii hranim cu bucurie pana la lacrimi sufletul de Lumina doar de simpla bucurie de AL Vedea!!! Multe, prea multe toxine au inlocuit fericirea iubirii. Ne alimentam defectuos Constienti, (ca si cum am pune motorina unui avion) , iar la suflet ajunge doar mica bucurioara a gustului, si aceea fiind indusa de gand. " Buna friftura asta!"
Mamele proaspat lauze consuma zilnic o bere...cica sporeste productia de lapte... La ce bun, daca Bebelusul asteapta mangaieri si fericire, produse de Minunea lui Mama!!! Admira orice mama Gratia Divina pe care o exprima Pruncul sau, in timpul alaptarii.. simte orice mama bucuria daruirii de VIATA, nu cand naste, ci cand alapteaza. In micuta gurita, cat un bob de mazare, incape Viata odata cu laptele...simte orice mama bucuria simpla a Pruncului de-a il simtii lipita de ea. Cand plange mama, plange si copilul, face mama febra, face si copilul,ceea ce nu stiu mamele..este ca sunt vegheate ele de catre prunci lor.
Devin coplesite de Iubire, de armonia si pacea ce-o primesc..intra in contact direct , o conectare totala la uzina Iubirii. Cu Gratie Divina, toti bebelusi isi adorm mamele. Cele ce se trezesc speriate la plansul Sau fara lacrimi(caci este doar un simplu mod de comunicare) au in preajma o persoana acuzatoare, si-si mascheaza bucuria de a trai pacea Divina.Dupa primirea Sf Botez, mamele devin mai putin necesare Pruncului. Devin simple pazitoare ale continuitatii vietii in plan fizic.
FEMEIA....EVA...
.cea care la origini NU a fost necesara, UNICITATEA LUI ADAM..
.este exprimarea Vointei Divine de a se perpetua Viata pe Pamant, de a se reproduce. Cand o femeie incepe sa isi doreasca un copil, se pregateste sa moara la propriu. Toate falsele bucurii nu-i sunt hrana de lumina, nevoia de iubire, neconditionata, Pura ..se instaleaza in ganduri, ca o dorinta infinita de a avea un copil....dureaza aproape 5 luni de evolutie materiala,trupul sau tese un alt trup,fara sa stie cum face asta. Cu bucurie, cu speranta, cu iubire, cu necesitatea de IUBIRE!!
Armonia universala a evolutiei, ii da unei femei Inteligenta de a-si desprinde o scanteie de Lumina din Sufletul ei aproape ars. Greu pt uni sa inteleaga sentimentul matern.
IUBIREA PURA DE DUMNEZEU! cam asa s-ar traduce. In primele luni de viata il protejeaza instinctiv cu pretul propriei Vietii, ea fiind oricum pe Flacara de Veghe. Dumnezeu nu uita! Pot sa treaca vesnicii pana la urmatoarea portie de hrana de Iubire. Nu il putem pacali cu motive fabricate artizanal de ganduri. Cand Tu iubesti, Dumnezeu Iubeste!!!

Dumnezeu este IUBIREA separata de Lumina.
Formula Dumnezeirii nu ti-o spune nici un preot, nici un mentor . Intalnim Iubirea si nu o recunoastem. Poate nu are creierul nostru softul! Parti din creierul nostru, si din tot corpul nostru sunt la cota de avarie,prin alimentatia cu grasimi, zaharuri, si gateli....
Functionam defectuos, traim fara iubire si ni se pare normal. Ascunsi in mintea noastra, fabricam vise, ganduri, folosim imaginatia, filme, carti. Neobositi in astepterea iubirii, necunoscute.


Un proaspat tatic, in societatea de azi, dupa 9 luni de confuzie, cand nu mai stie de ce o zi este calda si una rece, de ce scumpa si devotata lui partenera de calatorie se tot distanteaza, rapus de stres cotidian si grija sanatatii mamei si copilului...preocupat atat de intens cu grija ca totul sa fie perfect, pana la ultimul scutec...

Of, bietul de el...Uita ca s-a desavarsit pt eternitate in daruire totala. Amintirea Contopirii pana la UNICITATE , se ascunde in mintea lui protectoare, nelasand in suflet nici o urma...Un tatic dedicat, asteapta minunea de al face important. Prima lui misiune de adult,dupa ratarea Botezului...Dupa neputinta de asi face mama fericita,de a o iubi neconditionat,de ai oferi protectie , iata misiunea ce-o primeste de la mintea S-a
Acum am devenit responsabil, am familie, gata maturizarea...Incepe sa-i
croiasca destinul imaginar pruncului sau.In toate schitele de plan pe care le face sunt implicate amintirile propriilor nevoi. Are ceva de aratat,ceva de ascuns, plus mandria si iar stresul existentei..
Deabea se mai intalnesc privirile parintilor,devin paznicii propriei creatii pentru restul vietii. Inceteaza sa mai existe pt ei, la nivel spiritual.
Sfantul Botez aduce pacea si pt parintii obositi, consumati, maturizati.!!!
Mama se implica total in supravegherea evolutiei...tatal in educatie , atat de preocupati de perfectinune, ca uita sa-si zambeasca...sa-si bucure ochii cu Lumina interioara
. Pruncul dupa botez incepe sa primeasca hraha in surplus, sa compenseze din ce in ce mai mult lipsa iubirii, a mangaierilor gingase, a saptelor calde diafane.Atentia exagerata pune asupra copilului un scut protector, sa nu il atinga nici vantul.!! Parintii nu stiu sa fie parinti!!
Imbraca bebelusul intr-un cocon de griji, care devin temeri...si iubirea inceteaza sa se mai exprime...se creeaza disfunctii, nemultumiri...se asterne o lunga perioada de seceta, in lipsa iubirii.....
Tie iti este sete?

Niciun comentariu: