":Fiecare dintre voi sa spuna aproapelui sau adevarul" (Efeseni 4:25 )

Alexis Carrel: “Atenţia umanităţii trebuie să treacă de la maşini şi lumea fizică la corpul şi spiritul omenesc, la acele procese fiziologice şi spirituale, fără de care maşinile şi Universul lui Newton şi al lui Einstein nu ar exista.”



Miracolul lui Moise se intampla inca, an de an


 Ambasadorul Frantei in Coreea de Sud din anul 1975 a fost primul care a vorbit despre miracolul care are loc, an de an, pe insula Jindo. A scris un articol intr-un cotidian de limba franceza si, da atunci, fenomenul misterios a devenit celebru in toata lumea. Nu o data, ci de doua ori pe an, locuitorii insulei Jindo asista la un adevarat miracol. Pentru aproape o ora, insula lor este legata de insula Modo, aflata la 2,8 kilometri distanta, printr-un fenomen nemaivazut. Practic, apele se desfac pe o latime de aproape 40 de metri, lasand libera o carare ce leaga cele doua insule.. Cu fiecare astfel de ocazie, zeci sau poate sute de mii de localnici si de turisti participa la Festivalului Miracolului lui Moise..

.http://www.descopera.ro/dnews/6580076-miracolul-lui-moise-se-intampla-inca-an-de-an-foto

2 comentarii:

Mika spunea...

Cum se explica totusi acest fenomen care dureaza si azi,nu cumva este vorba de flux si reflux?

Silviu spunea...

Fenomenul acesta care are de zeci de ani ritmicitate constanta, este probabil un reflux mai accentuat intr-o zona unde platforma continentala este mai inalta.
Deci nu este ,,un miracol" adica o exceptie inexplicabila.
Turismul sa traiasca ! Deci stirile trebuie sa fie miraculoase !